"Майбутній бій Хея і Чисори викликав небувалий ажіотаж"

11 травня 2012

ХУЛІГАНСЬКА ТУСОВКА. Бій двох найсильніших британських боксерів-хуліганів Девіда Хея і Дерека Чисори викликав неабиякий інтерес із боку публіки, яка масово скуповує квитки на поєдинок. Лише за перший день продажу було реалізовано 17 тисяч квитків.

Про це в інтерв'ю Бі-Бі-Сі розповів задоволений промоутер Дерека Чисори Френк Уоррен, повідомляє boxingnews.com.ua.

За його словами, глядачі придбали вже понад 20 тисяч квитків, хоч квитки надійшли у продаж лише в середу вранці, і реалізація понад 20 тисяч квитків за півтора дня свідчить про небачений для Великої Британії ажіотаж.

Крім того, Уоррен повідомив, що кількість глядацьких місць на арені буде збільшена з 35 до 40 тисяч за рахунок розміщення додаткових сидінь на футбольному полі.

Нагадаємо, що бій Хея з Чисорою відбудеться 14 липня у Лондоні на стадіоні Upton Park. У межах цього ж шоу відбудеться бій за титул чемпіона світу за версією WBA між росіянином Олександром Повєткіним і американським ветераном Хасімом Рахманом.

Сама подія викликала буйну істерику з боку британської боксерської влади, яка погрожує анафемою всім, хто буде хоч якось причетний до організації поєдинку.

Як повідомлялося, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA/WBO/IBO/IBF українець Володимир Кличко жорстко розкритикував майбутній бій Хей & Чисора. «Це шоу виродків, за виродськими правилами. Це плювок в обличчя Британській раді з контролю у сфері боксу. Видача ліцензії Чисорі є ганебною для спорту», - заявив він.

УКРІНФОРМ 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua