"Майстер-клас для кіноманів"

5 травня 2012

ДОСВІД. Одеський міжнародний кінофестиваль організовує Школу молодих кінокритиків. 

Головна ідея школи — залучення молодих кінокритиків та надання їм теоретичних та практичних знань через інтенсивну програму майстер-класів, лекцій, «круглих столів» та дискусій. Так створюється база для професійного промо української кіноіндустрії.

 Програма школи тісно пов’язана з програмою Одеського міжнародного кінофестивалю, що надає учасникам унікальну можливість отримати безцінний досвід фестивальної атмосфери, відвідуючи, окрім основних занять, прес-конференції та прес-покази, а також публікувати власні рецензії в режимі реального часу. Лекторами школи стануть відомі кінокритики з Росії, України, Великобританії, Німеччини, Польщі та Франції. Вони поділяться своїми професійними підходами й принципами роботи, розкажуть про нові тенденції і напрями в умовах розвитку медіа і появи нових каналів розповсюдження інформації.

 До участі у Школі молодих кінокритиків запрошують молодих спеціалістів, блогерів, що пишуть про кіно, студентів останніх курсів профільних навчальних закладів.

 20 учасників, вибраних на конкурсній основі, буде запрошено до Одеси з 13 по 21 липня взяти участь у Школі молодих кінокритиків. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua