"МАН дійде до кожного райцентру"

7 травня 2011

НОВА ГЕНЕРАЦІЯ

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв вважає, що в Україні має бути створена мережа представництв Малої академії наук (МАН). Про це він сказав під час підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів - членів Малої академії наук.

Урядовець відзначив, що нині в Україні створено представництва Малої академії наук у кожній області, однак, на думку першого віце-прем'єра, її мережа має охоплювати і районні центри. "У кожному районі має бути представництво Малої академії наук, і тоді ми повністю закриємо мережею всю Україну", - підкреслив він.

Андрій Клюєв привітав переможців конкурсу Малої академії наук і подарував їм персональні комп'ютери. Як повідомляє Укрінформ, у 2011 році конкурс проводився у десяти наукових відділеннях, які включають у себе 56 секцій майже за всіма науковими напрямками. На всіх етапах конкурсу взяли участь близько 100 тисяч старшокласників, а до фіналу вийшли близько 1000 найкращих. Переможці цьогорічного конкурсу, окрім пам'ятних призів, отримали фінансову підтримку держави в сумі 1000 гривень щомісяця і переваги під час вступу до вищих навчальних закладів.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua