"Мандрівка святого Миколая до дітей Золотого"

СВЯТО НАБЛИЖАЄТЬСЯ
18 грудня 2018

Київські артисти привезли до прифронтового Золотого не тільки привітання і подарунки, а й мультимедійну виставу «Велика мандрівка святого Миколая». І хоч поряд лунали вибухи, казковий концерт не переривали, і свято тривало.

Перші миколайчики вже в Золотому

Фото зі сторінки Костянтина Ільченка у Фейсбуці

«Зал клубу шахти «Карбоніт» був повний, атмосфера драйвова, бо київські артисти запалювали по-справжньому. Вже через п’ять хвилин від початку вистави присутні діти підтанцьовували і підспівували святому Миколаєві. Був приємно здивований, побачивши поряд із Чудотворцем народну артистку України Марію Бурмаку в костюмі янгола.

Пісні Марії знають і співають не тільки в нашій країні, а й в Америці, Канаді, Великій Британії. Тому моє враження цілком зрозуміле», — написав на своїй сторінці у соціальній мережі голова військово-цивільної адміністрації Золотого Костянтин Ільченко.

За його словами, це дитяче свято не відбулося б, якби не золотівські волонтери, а саме представники підрозділу «Українські рубежі» та звичайні люди, які організували зустріч акторам на вищому рівні, пригощаючи їх стравами власного приготування.

Іванка МІЩЕНКО
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua