"Медичний законопроект на стадії завершення"

7 травня 2011

Медичний законопроект на стадії завершення
07.05.2011

ДОКУМЕНТ

Законопроект про реалізацію експерименту щодо пріоритетного розвитку первинної та екстреної медичної допомоги в системі медобслуговування у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій областях та Києві буде внесено на розгляд Кабінету Міністрів найближчим часом. Про це йшлося на засіданні робочої групи з підготовки пропозицій до проектів актів законодавства з питань реформування системи охорони здоров'я під головуванням першого заступника Керівника Секретаріату КМУ Юрія Аністратенка.

Він зазначив, що Міністерство економічного розвитку та торгівлі, Міністерство фінансів та Міністерство юстиції у стислі строки зобов'язані доопрацювати документ, узгодивши його з чинним законодавством.

Як повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ, мета реалізації пілотного проекту - відпрацювання нових організаційно-правових та фінансово-економічних механізмів, спрямованих на підвищення ефективності та доступності медобслуговування населення, необхідних для розвитку системи охорони здоров'я.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua