"Міліція за допомогу у розкритті вбивства родини харківського судді обіцяє 200 тисяч"

17 грудня 2012

ЗЛОЧИН. Харківська міліція обіцяє винагороду в 200 тис грн за допомогу слідству у розкритті тяжкого злочину – вбивства судді Фрунзенського районного суду Харкова Володимира Трофимова та членів його родини, передає УНІАН.

Як повідомили у Центрі зв’язків з громадськістю головного управління МВС України в Харківській області, керівництво главку звернулося до всіх мешканців міста Харкова, особливо до тих, хто має обладнаний відеореєстраторами транспорт, з проханням посприяти у розкритті злочину, вчиненого 15 грудня у Харкові.

Правоохоронці просять водіїв надати органам міліції копії відеозапису подій 15 грудня по Московському проспекту, 85, де приблизно з 8-ї до 13-ї години невідомі особи вчинили злочин.

Прохання стосується водіїв транспортних засобів, які в той час прямували по Московському проспекту від універмагу «Харків» до вулиці Богдана Хмельницького, а також по вулицях Юріївська, Куйбишева, Спартака та провулку Юріївському.

Звернутися можна до Головного управління МВС України в Харківській області (вул. Раднаркоміська, 5) - телефон чергової частини 7059-300, Харківського міського управління міліції (вул. Ярославська, 1/29) - телефон чергової частини 700-30-14, по телефону «102» або до усіх районних відділів міліції міста та області.

Міліція гарантує конфіденційність. «Особи, які нададуть достовірну інформацію, що допоможе розкрити тяжкий злочин, отримають грошову винагороду у розмірі 200 тисяч гривень», – повідомили в ЦЗГ.

Нагадаємо, 15 грудня у власній квартирі були виявлені обезголовлені тіла судді Фрунзенського райсуду Харкова Володимира Трофимова, його дружини Ірини Трофимової, їхнього сина Сергія, а також його цивільної дружини.

У зв’язку із вбивством судді та його родини 16 грудня Харків відвідали Генеральний прокурор України Віктор Пшонка, міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко та голова Служби Безпеки України Ігор Калінін. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua