"Мінекономрозвитку підштовхне реформи"

24 березня 2012

ПРИЗНАЧЕННЯ. Одним із пріоритетів діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі є забезпечення подальшого зростання національної економіки, зокрема рівня ВВП — адже це запорука успішної реалізації проголошених главою держави соціальних програм. Про це заявив новопризначений міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко після зустрічі з Президентом Віктором Януковичем.

«Забезпечення зростання ВВП і, як наслідок, реалізація відповідних соціальних програм, неможливі без пріоритетного розвитку економіки», — сказав міністр. На його переконання, нині суспільство, бізнес мають побачити серйозні кроки влади, спрямовані на подальше поліпшення умов ведення підприємницької діяльності в Україні, повідомляє прес-служба Президента.

Петро Порошенко також наголосив на важливості запровадження прозорої інформаційної політики. «Ми говорили про абсолютно точний показник розрахунку інфляції в режимі реального часу, можливість держави проводити ефективну антиінфляційну політику», — зазначив міністр економічного розвитку і торгівлі. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua