"Мірча ЛУЧЕСКУ: «Ми не гірші за «Челсі»»"

7 листопада 2012

ФУТБОЛ. Футболістам донецького «Шахтаря» цілком під силу перемогти лондонський «Челсі» на його полі. 

Про це заявив головний тренер чемпіонів України Мірча Луческу напередодні поєдинку 4-го туру групового турніру Ліги чемпіонів УЄФА, що відбудеться 7 листопада на «Стемфорд Брідж» у Лондоні, передає УКРІНФОРМ.

«Ми добре підготовлені до матчу, в гарній формі. Для нас важливо перемогти в цьому поєдинку, аби зберегти свій імідж. Ми не щороку граємо проти таких команд, як «Ювентус» або «Челсі». Як щодо нинішньої ситуації, можу сказати наступне: абсолютно всі команди можна обігравати. І «Челсі» на його полі», – цитує румунського фахівця офіційний сайт УЄФА.

На думку Луческу, гра буде дуже складною. «Чудово розуміємо, що у «Челсі» це один із останніх шансів вийти з групи. Не даремно Ді Маттео (візаві Луческу, – Ред.) зазначив, що після фіналу Ліги чемпіонів це, напевно, найважливіша гра для його команди. Якщо в національній першості при якійсь поразці ще можна надолужити згаяне, то в Лізі чемпіонів негативний результат може бути невиправним», – зазначив наставник «гірників».

«Челсі» – дуже сильний суперник, з хорошою організацією гри і висококласними футболістами в складі, але ми не гірші за цю команду», – вважає Луческу.

Нагадаємо,  матч «Челсі» – «Шахтар» транслюватиме телеканал ТРК «Україна». Стартовий свисток іспанського арбітра Карлоса Веласко Карбальйо прозвучить о 21:45 за київським часом.

В іншому матчі квартету Е турінський «Ювентус»" вдома зіграє з чемпіоном Данії «Нордшелландом».

Турнірне положення: «Шахтар» – 7 очок, «Челсі» – 4, «Ювентус» – 3, «Нордшелланд» – 1. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua