"Мірча Луческу повернувся до тренерської роботи"

13 лютого 2012

ФЕНОМЕНАЛЬНЕ ВИДУЖАННЯ. Головний тренер провідного українського футбольного клубу повернувся до роботи після аварії, в яку він у січні потрапив у Румунії. Пан Луческу каже, що лікарі назвали його одужання «феноменально» швидким.

Як ідеться у повідомленні прес-служби «Шахтаря», Мірча Луческу повернувся до роботи 12 лютого і «в повній мірі зосередив у своїх руках весь тренувальний процес».

«Все в порядку, відчуваю себе відмінно. Мій лікуючий лікар в Бухаресті сказав, що я - феномен. Він ніяк не очікував, що відновлення піде так швидко. Втім, звичайно, довелося добре попрацювати, щоб сьогодні приєднатися до команди», - цитує головного тренера команди прес-служба.

Головний тренер «Шахтаря» потрапив в аварію в Бухаресті 6 січня, коли його автомобіль зіткнувся з трамваєм. Він потрапив до лікарні з численними травмами, але перебував у стабільному стані.

Одразу після аварії пана Луческу відвідав президент футбольного клубу «Шахтар», мільярдер Рінат Ахметов, який тоді жартома сказав, що поки тренера не буде, його обов'язки виконуватиме він сам.

23 січня пана Луческу виписали з лікарні, але про терміни повернення до тренерської роботи тоді не повідомляли.

Мірча Луческу, який до того тренував, зокрема, «Інтер», «Галатасарай» та «Бешикташ», почав тренувати «Шахтар» у 2004 році.

Під його керівництвом клуб у 2009 році виграв Кубок УЄФА, неодноразово ставав Чемпіоном України та здобував Кубок України.

BBC ua



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua