"Місць у дитячих садках побільшало"

Людмила ЩЕКУН
22 вересня 2012

ДОШКІЛЬНЯТА. У новому навчальному році кримська дітлашня отримала понад тисячу додаткових місць у дошкільних навчальних закладах. Про це повідомили в освітянському відомстві автономії. Крім того, збільшилась і кількість груп для дітей, які наступного року вирушать до школи.

Але у відомстві на досягнутому зупинятися не збираються. До кінця року планується відкрити ще 12 груп, а також завершити ремонтно-відновлювальні роботи в одному з дитячих садків Сімферополя. Проблему з нестачею місць у дошкільних закладах Криму планують вирішувати за допомогою капітального будівництва семи нових дитсадків, три з яких зведуть у Сімферополі, два — в Євпаторії і по одному — в Керчі та Феодосії.

Освітяни вже підрахували, що введення цих закладів в експлуатацію вирішить проблему влаштування до дитячого садка ще понад 1700 дітей. Як повідомила керівник Міносвіти Криму Віталіна Дзоз, вже ведуться роботи з будівництва трьох садків у столиці автономії. Нині в Криму функціонує 495 дошкільних закладів, з яких чотири нещодавно відновили свою роботу. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua