""Мрії збуваються" під барабанний дріб і веселий сміх"

Роман КИРЕЙ
26 червня 2015

Юні черкащани разом із батьками активно долучилися до мистецького фестивалю «Мрії збуваються» з його різноманітною програмою: розваги, випробування на сміливість, вікторини, танці та співи, оволодіння знаннями з мовознавства, навичками прикладного мистецтва і ще багато цікавого. Галаслива дітвора разом із дорослими на майданчику перед входом до кінотеатру «Салют» випробувала себе у скелелазінні або як канатохідці. Батьки ж отримали цікаву інформацію щодо роботи літніх таборів та шкіл літнього розвитку дитини, зокрема «Велика гра» й «Цивілізація».

Кожен зміг обрати заняття до душі. Наприклад, куточок французької мови від французькомовного центру «Альянс», де навчали іноземних слів найменших і дорослих. Працівники обласної дитячої бібліотеки Ірина Колногуз та Віта Чубина організували казкову вікторину. Вихованка міського багатопрофільного молодіжного центру Вікторія Урбан навчала дітей виготовляти витинанки, а народна майстриня Наталя Урбан давала майстер-клас із ліплення з глини. Була тут і фотозона від Арт-фотостудії, де працювали з моделями професійні фотографи. Як розповіла керівник студії Ольга Шевченко, недавно діти учасників АТО взяли участь у виставці «Діти Героїв». Два фотопортрети цієї серії змогли недавно оцінити й кияни.

Чи не найбільше зацікавлених зібралося біля зони боді-арту, де працювала графічний дизайнер Аліса. А ще дітлахи мали змогу досхочу пограти на барабанах. Багатьох захопила пінна дискотека. Мильні бульбашки заполонили сцену, і малеча під ритмічну музику намагалася їх спіймати.

Ще багато майстер-класів, ігор, конкурсів, інших занять перепробували юні черкащани. Вони одностайно заявляли: аби таких фестивалів якнайбільше! 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua