"Мушля в подарунок"

Олександр ВЕРТІЛЬ
11 лютого 2012

ВШАНУВАННЯ. В Сумському обласному театрі драми та музичної комедії імені М. Щепкіна пройшло традиційне свято «Перлини Сумщини», під час якого вшанували кращих з кращих працівників різних галузей і сфер краю за 2011 рік. На переконання голови Сумської облдержадміністрації Юрія Чмиря, кожен із 20 переможців у тій чи тій номінації зробив особливо вагомий внесок у розбудову нової Сумщини, прославив рідну землю трудовими, мистецькими, меценатськими, науковими та іншими здобутками.

Найстарший серед нагороджених — Герой Радянського Союзу, 93-річний Василь Батеха. Він — останній, хто був удостоєний золотої Зірки за подвиги в роки Великої Вітчизняної війни і нині мешкає в області. Наймолодшому переможцю, Роману Кириченку — 17 років. Він учень 10 класу Кіндратівської ЗОШ Сумського району, багаторазовий переможець і призер Всеукраїнських предметних олімпіад з історії, географії, світової літератури, основ правознавства та російської мови, стипендіат Президента України. 

Серед тих, хто одержав у подарунок символічну мушлю з перлиною, представники сільського господарства, промисловості, керівники  підприємств, медики, музиканти, багатодітні матері… Вщерть заповнена театральна зала щиро вітала відомих краян, віддаючи належне їхній працелюбності та таланту.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua