"Муженко особисто перевірить побутові умови на скандальному полігоні Широкий Лан"

10 лютого 2016

Начальник Генштабу ЗСУ Володимир Муженко 10 лютого відправиться на полігон «Широкий Лан» у Миколаївській області, де перевірить умови перебування військовослужбовців. Про це в ефірі 5 каналу заявив офіцер прес-служби Генштабу Антон Миронович.

За його словами, проблеми з побутом виникають під час переміщення великих підрозділів і потрібен час для їх вирішення.

«Нормальні побутові умови кожного військовослужбовця — це один серед пріоритетів. Але одразу ж хочу наголосити на тому, що це відбувалося в рамках переміщення підрозділу, в рамках передислокації великих підрозділів, і те, що заявляли солдати, що вони жили в зоні проведення АТО краще, це безперечно, пройшов певний час і вони собі їх створили. І не перший раз в момент переміщення великих підрозділів виникають проблеми... потрібен час, якщо виникають проблеми, їх треба вирішувати в робочому порядку», — сказав представник Генштабу.

Нагадаємо, широкого розголосу невдоволення бійців отримало після того, як вони вирушили маршем на Миколаїв, щоб донести свою позицію і претензії до чиновників і військового керівництва, яке звітує про відсутність проблем і повне забезпечення. Наразі на територію полігону привезли гарячу їжу, намети, генератор. Також їм обіцяно лазню. 

ТСН



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua