"На авіашоу у Дубаї Україна представляє літаки Ан-178 і Ан-132"

10 листопада 2015

У Дубаї відкрився один з найбільших світових аерокосмічних салонів. Цього року, за словами організаторів, виставка стане наймасштабнішою за всю історію свого існування. На неї з’їхалися більше 1100 учасників з 60 країн.

На виставковому майданчику «Дубай-2015» представлено понад 160 літаків, а в льотну програму вперше включені безпілотники.

Україна на авіасалоні представляє нові транспортні і пасажирські літаки Державного підприємства «Антонов» – Ан-178 і Ан-132. Хоча транспортний літак Ан-178 у демонстраційних польотах наразі участі не бере, за словами міністра економічного розвитку і торгівлі, потенційні замовники виявляють зацікавленість. Пасажирський Ан-132 представляють поки що у вигляді проекту.

На попередній виставці два роки тому був встановлений рекорд за загальним обсягом підписаних контрактів, що перевищив в сумі двісті мільярдів доларів. Триватиме виставка до 12 листопада.

«Атмосфері виставки сповнена наснаги та оптимізму, деякі контракти вже підписані, – передає з Дубаї наш кореспондент Рита Дель Прете – Учасники і покупці ведуть інтенсивні переговори. Про конкретні суми угод стане відомо найближчими днями».

EURONEWS 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua