"На освіту у 2012 році держава виділить більше грошей"

30 вересня 2011

БЮДЖЕТ 2012. Фінансування освітньої галузі на наступний рік істотно збільшено, повідомив сьогодні на урочистостях, що відбулися з нагоди Дня працівників освіти у Баранівській гімназії Житомирської області, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин. 

За словами спікера парламенту, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу, загальна сума, що виділена у зведеному бюджеті на потреби освітньої галузі, становить понад 93 млрд грн. «Зрозуміло, що потрібно більше для того, щоб не менше 10% від ВВП спрямовувалося безпосередньо на освіту. Але це крок, який буде зроблено в майбутньому, щоб вирішити важливі питання, у тому числі із заробітних плат. Зрозумійте, на ентузіазмі працювати все життя не можна», - зазначив Володимир Литвин.

Користуючись тим, що на зібранні були присутні учні, Володимир Литвин дав їм деякі настанови. У першу чергу, він попросив молодь цінувати і розуміти батьків. Голова Верховної Ради також побажав учням, щоб у наш вік, багатий на безліч спокус, вони не розгубилися в бурхливому життєвому морі, отримували фундаментальні знання, які допоможуть їм стати особистістю і досягти своєї мрії.

Володимир Литвин передав гімназії з нагоди свята комп’ютерний клас на 25 робочих місць, кошти на облаштування сучасних енергоощадних вікон та м'ячі.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua