"На освітянському п’єдесталі – прекрасна стать"

Олександр ВЕРТІЛЬ
5 березня 2012

КОНКУРС. Ось так, чоловіки! Цьогорічний обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2012» зібрав майже сотню претендентів з усіх куточків Сумщини. Але до фінальної частини змагань дісталися лише 25 учасників, які боролися за перемогу в п’яти номінаціях.

Як повідомила т.в.о. начальника управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації Інеса Пєсоцька, за усталеною традицію більшість становили представниці прекрасної статі. Але, на переконання журі, не настільки, аби вибороти перші місця в усіх номінаціях. Однак що сталося, те сталося.

П’єдестал пошани зайняли сумчанки Алла Баєва та Світлана Резнікова (відповідно «українська мова і література»  та «етика»), Людмила Судніцина з Лебедина («біологія»), роменчанка Тетяна Клишко («іноземна (англійська) мова»). Навіть у традиційно чоловічій номінації «фізкультура» перемогла представниця Шостки Людмила Михно, хоча конкуренцію їй складали четверо представників сильної половини людства. Враховуючи, що конкурс проходив напередодні міжнародного жіночого дня 8 Березня, такий результат можна вважати прекрасним подарунком освітянкам, який вони зробили собі. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua