"На Прикарпатті завершуються приготування до українсько-канадського бізнес-форуму"

1 вересня 2011

З 5 по 7 вересня на базі ГК «Буковель» за підтримки Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської торгово-промислової палати проходитиме українсько-канадський бізнес-форум. Мета цього заходу - розширення міжнародного економічного співробітництва між Україною та Канадою, сприяння українським підприємствам у просуванні вітчизняної продукції на зарубіжні ринки. Організатори бізнес-форуму приурочили його до 120-річниці перших поселень українців у Канаді. 

Після пленарного засідання, 6 вересня, учасники бізнес-форуму працюватимуть по секціях задля покращення співпраці ділових кіл обох держав у підвищенні конкурентоспроможності національних економік та впровадження спільних інноваційно-інвестиційних програм і проектів, пошуку партнерів для співробітництва в торгово-економічній, виробничій та інвестиційній сферах.

Зокрема, канадська сторона готова поділитися досвідом та зацікавлена в подальшій співпраці в таких галузях як: нафтохімічна, альтернативна енергетика, фінансові інструменти та фондовий ринок в контексті іноземного інвестування, тваринництво, рослинництво, ринок сільськогосподарської техніки, фармацевтика, переробка сміття: технології і обладнання.  



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua