"На свято кави до Львова"

21 вересня 2011

ФЕСТИВАЛЬ. У Львові з 23 по 25 вересня пройде фестиваль «На каву до Львова»,  повідомляє ukranews.

Радник мера Львова з питань туризму Андрій Сидор розповів, що увазі львів’ян і гостей свята будуть представлені Кавовий ярмарок на площі Ринок, Кавовий тур Короля й Королеви. Під час туру короновані особи й гості свята зможуть обрати найбільш гостинні кав'ярні зі смачною кавою й віддати свій голос за найкращу каву в улюбленій кав'ярні. Окрім того будуть визначені переможці в номінаціях «Кава й до кави», «Кав'ярня ─ відкриття року», а також «Кавова легенда Львова». Зазначимо, цього року в конкурсі на звання найкращої кав’ярні не буде брати участь багаторазовий переможець у цій номінації «Світ кави». «З 23 вересня у всіх кав'ярнях-учасницях будуть установлені скриньки для голосування, куди можна буде кинути бюлетень і проголосувати за найкращу каву.

В останній день свята, 25 вересня, на головній сцені буде лотерея з корінцями від лотерейних квитків, головним призом яких буде подорож до Туреччини. Переможець зможе скуштувати справжню турецьку каву», - повідомив Андрій Сидор.

Також каву можна буде не тільки спробувати, але й купити. «Буде традиційний кавовий ярмарок на пл. Ринок, де львівські кав’ярні зможуть представити все, що вони придумали за рік і чого вони досягли за рік: фестивальні напої, фестивальна кава», ─ сказав радник мера.

Крім цього, на Святі кави відбудеться перший львівський благодійний забіг «На каву до Львова» на 8 км від с. Сокольники до пл. Ринок. Кошти, які отримають організатори від реєстраційних і благодійних внесків, підуть на підтримку розвитку проекту «Соціальне таксі» ─ службу транспортування осіб з особливими потребами у Львові. Забіг відбудеться в неділю, 25 вересня, і розпочнеться о 13.00.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua