"На виборчих дільницях працюватиме система відеоспостереження"

21 серпня 2012

УРЯДОВІ РІШЕННЯ. На виборчих дільницях під час проведення виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року працюватиме система відеоспостереження. Для цього Кабінет Міністрів України ухвалив низку документів.

Так, 8 серпня 2012 року урядовою постановою затверджено технічне завдання та конфігурації створення системи відеоспостереження, які були розроблені та подані Центральною виборчою комісією. Іншим документом Кабінет Міністрів затвердив порядок використання коштів, передбачених в держбюджеті для створення та запровадження системи відеоспостереження на звичайних виборчих дільницях на постійній основі під час виборів народних депутатів України у 2012 році. Також 13 серпня Уряд прийняв рішення про закупівлю товарів, робіт і послуг, необхідних для створення та забезпечення функціонування системи відеоспостереження, відеозапису і трансляції зображення для спостереження за організацією проведення голосування та підрахунку голосів в день виборів (постанови Кабінету Міністрів №№764-766).

20 серпня 2012 року розпорядженням Кабінету Міністрів №583-р постачальником (виконавцем) відповідних товарів, робіт і послуг визначено приватне акціонерне товариство «Сітронікс інформаційні технології Україна».

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ  



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua