"На вихідні Україну підморозить"

7 грудня 2012

ПРОГНОЗ ПОГОДИ. У суботу і неділю, 8 і 9 грудня, на більшій частині території України синоптики прогнозують хмарну з проясненнями погоду. 8 грудня без істотних опадів, лише у східних областях мокрий сніг з дощем, 9 грудня в західних, Житомирській, Вінницькій, Одеській областях сніг, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь. На решті території без істотних опадів. На дорогах України, крім Криму, ожеледиця.

Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с, 9 грудня у південній частині місцями пориви 15-20 м/с.

Нічна температура на більшій частині території України становитиме 3-8° морозу. Вдень термометри покажуть від 3° морозу до 2° тепла. На сході 8 грудня вночі та вдень близько 0°. На півдні вдень 9 грудня 1-6°, в Криму до 10° тепла.

У західних, північних та Вінницькій областях нічна температура повітря становитиме 7-12°, у Карпатах до 15° морозу. Вдень термометри покажуть 3-8° морозу.

На Київщині у суботу та неділю очікується хмарна з проясненнями погода, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі становитиме 7-12°, вдень 3-8° морозу. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua