"На вокзалах Столичної магістралі посилили охорону"

27 квiтня 2012

БЕЗПЕКА. У зв’язку з терористичними актами  у Дніпропетровську керівництво Південно-Західної залізниці провело термінову селекторну нараду за участю керівників підпорядкованих підрозділів залізниці щодо організації роботи Столичної магістралі у вихідні та святкові дні. Акцентовано увагу керівників на посилення контролю по організації перевезення пасажирів  та вантажів з дотриманням правил безпеки руху на транспорті. Про це УНН повідомили в прес-службі залізниці.

Надано доручення керівникам служби воєнізованої охорони та загонам воєнізованої охорони на Південно-Західної магістралі, спільно з працівниками транспортної міліції МВС на Південно-Західній залізниці організувати запровадження додаткових заходів безпеки, спрямованих на упередження виникнення надзвичайних ситуацій у зоні скупчення великої кількості людей у вокзальних комплексах та  на привокзальних площах у межах Південно-Західної залізниці.

Для забезпечення громадського порядку і безпеки пасажирів на території вокзалів Столичної магістралі залучено додаткові підрозділи служби воєнізованої охорони Південно-Західної залізниці, а також організовано додаткові оперативні групи для супроводження електропоїздів приміського сполучення спільно з працівниками транспортної міліції МВС на залізниці.

Вільний доступ на територію вокзалу, привокзальну площу, камери схову, зали очікування, приміщення квиткових кас, переходи перебувають під пильним цілодобовим відео-спостереженням. Проводяться позапланові перевірки території вокзалів і підсобних приміщень для виявлення предметів, що викликають підозру і можуть містити вибуховий пристрій. Збільшена періодичність гучномовного оповіщення пасажирів про заходи безпеки.

З працівниками залізниці та з черговими змінами проведено позапланові інструктажі щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та виявлення вибухонебезпечних предметів.

«Керівництво Південно-Західної залізниці сподівається, що пасажири з розумінням поставляться до можливих незручностей у зв’язку з упровадженням додаткових заходів безпеки, закликає їх бути пильними та обережними, повідомляти про небезпечні предмети, особливо ті, що залишені без нагляду, не брати у сторонніх людей речі на тимчасове зберігання. З питань щодо забезпечення громадського порядку необхідно звертатися до співробітників вокзалу та представників правоохоронних органів», – йдеться в повідомленні. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua