"На Житомирщині п’яту добу шукають двох маленьких братиків"

6 березня 2013

ПОШУКИ. П'яту добу шукають зниклих на Житомирщині 3-річного Андрійка та 4-річного Данилка, передає ТСН.

Правоохоронці припускають, що діти втопилися у річці, яка протікає неподалік від їхнього будинку.

Зараз пошукові роботи зосереджені на річці Мика. Рятувальники разом з місцевими прорізають ополонки, щоб туди могли спуститися водолази.

Відколи зникли маленькі братики водолази обстежили близько 10 км дна. Тіл дітей не знайшли. Наразі рятувальники намагаються спрогнозувати, де тіла дітей могли опинитися під водою.

«Пошукові роботи не будуть зупинятися, поки дітей не знайдемо», – запевнив керівник обласної Розшуково-спеціалізованої рятувальної служби Віталій Янішевський.

Проте рідні зниклих братиків та сусіди не вірять, що малі втопилися. Напередодні зникнення у селі бачили чужу машину. Тож припускають, що хлопчиків могли викрасти.

Тим часом у сусідньому районі теж зникла дитина. 10-річний Денис Саламатін хворий на аутизм і погано розмовляє. Пішов погуляти на вулицю і додому не повернувся. Правоохоронці кажуть, що відпрацьовують всі версії – і нещасного випадку, і що міг кудись поїхати.

Правоохоронці не бачать зв'язку між цими двома зникненнями. Обіцяють докласти усіх зусиль, аби відшукати дітей і просять батьків не залишати малечу без догляду.

Кореспондент ТСН Олена Кузнєцова 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua