"Навесні у столичному метро з’явиться безкоштовний Wi-Fi"

14 грудня 2012

ІНТЕРНЕТ В МЕТРО. Безкоштовний Wi-Fi в столичній підземці зявиться вже навесні наступного року. Зараз в КМДА готуються до проведення інвестиційного конкурсу в межах зазначеного проекту.

Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації з посиланням на голову КМДА Олександра Попова.

«Зараз ми активно працюємо над цим проектом і вже в січні оголосимо інвестиційний конкурс. Переконаний, що він зацікавить інвесторів, і наступного року ми зможемо реалізувати проект на умовах державно-приватного партнерства», - сказав Олександр Попов.

Зараз техніко-економічні показники проекту Wi-Fi розробляють в Департаменті транспортної інфраструктури і КП «Київський метрополітен». За словами Олександра Попова, щойно документ буде готовий - в міськадміністрації відбудеться засідання конкурсної комісії. На ньому повинні затвердити умови конкурсу, аби до кінця січня оголосити про його проведення.

Визначити переможців обіцяють до кінця лютого. А вже в березні, за умови успішного проведення конкурсу, буде укладено інвестиційний договір. Тому підключитися до всесвітньої мережі столична підземка зможе вже навесні 2013 року.

ICTV 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua