"Німеччина допомогла запорізьким лікарням"

Євген ЛОГАНОВ
12 травня 2016

Гуманітарну допомогу з Німеччини загальною вагою 14 тонн та реанімобіль доставили до Запоріжжя депутат парламенту землі Саксонія-Ангальт Зерен Хербст і громадський активіст Дмитро Філімонов. Весь цей благодійний вантаж призначено для лікувальних закладів: медичне обладнання, інвалідні візки, пристрої для транспортування та купання інвалідів тощо.

У межах візиту до Запоріжжя німецькі партнери зустрілися з головою Запорізької обласної ради  Григорієм Самардаком. Зерен Хербст  подякував представникам місцевої влади за сприяння в реалізації гуманітарних європейських проектів і зазначив, що вантаж у Німеччині збирали німецькі волонтери, а всі товари медичного призначення передали виробники.

Розподіляють вантаж запорізькі волонтери. Дмитро Філімонов повідомив, що перелік лікарень і список необхідного обладнання між німецькими та запорізькими волонтерами обговорили завчасно, і тепер обидві сторони працюють за узгодженим графіком.

Голова Запорізької облради подякував німецьким партнерам за волонтерську підтримку і висловив сподівання, що в подальшому між Німеччиною та Запорізькою областю розвиватимуться й інвестиційні проекти. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua