"Німецькі вболівальники побачили в Україні зовсім не те, що їм розповідали ЗМІ"

14 червня 2012

ВРАЖЕННЯ. Німецькі вболівальники побачили в Україні не те, про що їм розповідали німецькі засоби масової інформації перед початком Євро-2012. Побувавши у Львові та Києві, вони залишились приємно здивованими. 

Про це в офіційній фан-зоні Євро-2012 у Києві розповіла група туристів з ФРН, які приїхали до України вболівати за свою команду, передає УКРІНФОРМ.

«Публікації в пресі надають гірші враження (про Україну – Ред.), ніж тут є насправді. Я думаю, що люди мають приїхати до України і побачити її. Це відкрита молода країна, люди тут привітні, тут мирно і дуже добре», – розповів працівник фешн-індустрії 35-річний Фло з Дюсельдорфа.

Його думку поділяє і продавець з Німеччини Софі. «Україна перевершила мої очікування. Тут дуже, дуже добре», – розповіла вона про свої враження.

Німецькі вболівальники Фло та Софі зізнаються, що відчули на собі вплив негативної інформації про Україну у німецьких ЗМІ. Але тепер, як зізнаються, те, що вони побачили у Львові та Києві, кардинально перевернуло їхню уяву про країну.

За словами Фло, коли він повернеться на батьківщину, то обов'язково розповість своїм друзям, що в Україну слід приїхати – це красива та цікава країна.

«Я їм скажу: «Їдьте до України, це красива країна, тут багато історичних споруд, тут цікаво, це молода країна», – переконує німець. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua