"Нові фото Уґо Чавеса: президент чи воскова фігура?"

18 лютого 2013

ПОЛЕМІКА. Фотографії президента Венесуели Уґо Чавеса викликали полеміку у суспільстві. Понад два місяці по тому, як йому на Кубі зробили четверту операцію з видалення пухлини, венесуельський уряд оприлюднив перші світлини Чавеса. В оточенні двох дочок Команданте – усміхнений. Дихати він може завдяки трубці у трахеї, але це не заважає йому говорити. Однак чимало венесуельців не ймуть віри у справжність фото та запитують про причину такого тривалого мовчання.

Фернандо Да Сілва, житель Каракаса, португалець:

«Ці фото мали би оприлюднити одразу після того, як іспанське видання опублікувало фальшиву світлину Чавеса у комі. Так вони би показали громадськості справжнього Чавеса».

Неріс Еррера, жителька Каракаса:

«Після двох місяців очікування ми отримали таке фото. Але ж тут кожен знає Чавеса. Якщо ми бачились з ним віч-на-віч, ми знаємо як він виглядає. Однак я не думаю, що це він на цих фото, це наче воскова фігура».

Утім, тисячі прихильників президента Чавеса вірять у справжність опублікованих світлин. Відтак, на вулицях Каракаса відбуваються акції на підтримку Команданте.

Copyright © 2013 euronews 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua