"Новосілля в дитсадку намітили на вересень"

Роман КИРЕЙ
20 серпня 2015

Останнім часом повідомлення про введення в експлуатацію нових дитячих закладів — велика рідкість. Тим цінніше повідомлення зі Степанок Черкаського району: тут закінчується будівництво дитячого садочка «Яблунька» на 60 місць. Перших своїх вихованців він прийме першого вересня. Про це повідомив голова райдержадміністрації Костянтин Омаргалієв.

Будівництво дитсадка стало можливим завдяки коштам, спрямованим із сільського та обласного бюджетів. Будівництво розпочали ще 2008 року на місці демонтованого старого приміщення, яке реконструкції не підлягало. У зв’язку з проблемним фінансуванням роботи на будові неодноразово припиняли. Проте, незважаючи на труднощі, об’єкт таки вдалося завершити.

— Сподіваюся, що й батьки, й інші жителі села будуть задоволені. Адже в такий непростий для країни час ми знайшли кошти на відкриття дитячого садка, з радістю розповів Костянтин Омаргалієв.

Доречно зазначити, нового дошкільного закладу мешканці села чекають уже понад сімнадцять років. Через його відсутність місцеві жителі були змушені проситися до дитсадків сусідніх сіл, де перевагу, зрозуміло, віддають односельцям. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua