"«Оборонка» розраховує на молодь"

15 липня 2011

КАДРИ. Президент Віктор Янукович доручив генеральному директору Державного концерну «Укроборонпром» Дмитру Саламатіну опрацювати питання щодо залучення молодих спеціалістів до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Про це йшлося під час зустрічі Президента і гендиректора «Укроборонпрому» у Криму, де глава держави перебуває у робочій відпустці. 

У розмові з Дмитром Саламатіним Президент наголосив, що потрібно зацікавити випускників залишатися працювати в Україні. Адже зараз середній вік працівників на підприємствах вітчизняного ОПК становить близько 55 років.

Гендиректор «Укроборонпрому» доповів Президентові про стан справ у галузі. Зокрема про технологічне переоснащення оборонно-промислового комплексу, повідомляє прес-служба глави держави.

У зв’язку із цим Віктор Янукович звернув особливу увагу на важливість активної взаємодії підприємств ОПК і науки. Він доручив гендиректору «Укроборонпрому» забезпечити активне впровадження новітніх вітчизняних наукових розробок у виробництво.

Віктор Янукович та Дмитро Саламатін також обговорили питання налагодження ефективної взаємодії підприємств, що входять до складу Державного концерну «Укроборонпром». Президент доручив співрозмовнику забезпечити сувору фінансову дисципліну на підприємствах концерну.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua