"Очільниця одного з банків привласнила понад 90 мільйонів гривень"

6 сiчня 2016

Керівник одного із відділень банку вивів з фонду установи понад 90 млн гривень. Працівники правоохоронних органів встановили особу порушника. Затриманій повідомлено про підозру у заволодінні грошовими коштами в особливо великих розмірах. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Працівники банку звернулися до правоохоронців із заявою про зникнення із рахунків банку понад 90 млн гривень. Ця фінансова установа зареєстрована в Одесі, але має регіональні відділення по всій Україні.

«Під час досудового розслідування працівники Управління захисту економіки встановили, що на переміщення грошових коштів зловмисникам знадобилось менше доби. Відповідно до документації гроші перераховували на рахунки неіснуючих відділень банку. Як філії, так і касові операції існували лише на паперах.

Співробітники Управління захисту економіки НП України Одещини встановили одного з фігурантів злочинної оборудки. Правоохоронці впевнені, що до скоєння кримінального правопорушення причетні декілька осіб

З метою збагачення, керівник одного з відділень столичного регіону здійснила касові операції та привласнила понад 90 мільйонів гривень банківського фонду», — повідомляє прес-служба МВС.

За цим фактом жінці оголошено підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Підозрюваній загрожує позбавлення волі від 7 до 12 років.

Преса України 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua