"«Одягнути» гаджет треба не лише стильно, а й якісно"

22 лютого 2016

 Бузковий силіконовий чохол-накладка для IPhone 5/5s.

Захищати цінні речі люди навчилися так давно, що сьогодні навіть важко уявити, як можна обходитися без різноманітних обкладинок, футлярів, чохлів. Особливо якщо йдеться про речі, які постійно треба носити з собою, приміром, книги, музичні інструменти, окуляри чи мобільні телефони. Щодо останніх, то вони є найпоширенішим атрибутом сучасної людини, яким вона користується найчастіше. Тож, як довго телефон служитиме своєму господареві без чохла, мабуть, зайве й питати.

З огляду на те, що нині чохли для мобілок виконують не лише захисну функцію, а й слугують їх своєрідною прикрасою, модним та стильним аксесуаром, до їхнього вибору слід підходити досить ретельно. Адже ніхто не сперечатиметься: найстильніший гаджет втратить свою привабливість, якщо не буде упакований у відповідне захисне вбрання.

Інтернет-магазини (аксесуари для телефонів) пропонують найширший вибір такого прикиду для мобільних телефонів, гаджетів, смартфонів, планшетів. Різноманіття форм, кольорів та матеріалів захисту просто вражає. До послуг клієнтів чохли з пластику, шкіри та її замінника, силікону, полівінілхлориду, дерева та гуми.

Типи «захисного одягу» також різні: бампери, кишенькові книжечки, накладки, фліпи. Однотонні й багатоколірні, люмінесцентні, з неповторними малюнками, прикрашені стразами – чохли для пристроїв на базі Android, а також для всієї лінійки культової техніки від Apple: iPhone, Macbook, iPad, iPod задовольнять найвибагливіші смаки суворих чоловіків і примхливих панянок.

До їхніх послуг на сайті MonkeyShop є каталог магазину, де кожен покупець знайде потрібну модель захисту для свого телефону, яка убереже його від ударів, подряпин та інших пошкоджень, продовжить термін їхньої служби. Особливо цьому посприяють броньовані чохли. За такого захисту хоч би якій небезпеці піддавався гаджет, він залишиться неушкодженим.

У магазині можна не лише «одягнути» свій мобільний телефон чи планшет, а й знайти широкий асортимент найрізноманітніших аксесуарів для мобільних пристроїв: популярні моноподи для селфі, перчатки для сенсорних пристроїв, зовнішні об’єктиви для iPhone, автомобільні тримачі для смартфонів, різні кабелі, перехідники та зарядні пристрої, захисну плівку і скло, навушники, портативні колонки тощо.

А ще тут надають послуги з наладки і ремонту смартфонів та планшетів. Майстри можуть перепрошити чи розблокувати телефон, усунути будь-яку фізичну поломку, замінити тріснутий екран, кнопку Power чи Home, гнізда під навушники чи зарядку. До уваги клієнтів також безліч інших корисних та потрібних аксесуарів, які дають змогу скористатися всіма функціями сучасних електронних пристроїв.

За послуги можна розрахуватися карткою чи готівкою, а замовлення зробити з Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя чи інших міст України. Товар доправлять «Новою поштою» через один день після оформлення покупки, а в Дніпропетровську – привезе кур’єр. Якщо з якихось причин придбана річ не сподобалася, її можна повернути протягом 14 днів.

Степан РОЇК
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua