"Олег БЛОХІН: «Я змушу поважати себе як тренера, як людину»"

22 листопада 2012

ФУТБОЛ. Керманич «Динамо» Олег Блохін попередив своїх підопічних, що не потерпить такого ставлення, яке проглядається на даному етапі, передає ТСН з посиланням на dynamo.kiev.ua.

«З командою я розібрався, будуть великі зміни! Я не потерплю байдужості до київського «Динамо» ні за яких умов! Зірка, не зірка -– не має ніякого значення.

Я не потерплю того, що відбувається зараз в команді. Не потерплю! Я змушу поважати себе як тренера, як людину», – заявив Олег Володимирович.

Блохін звернувся до динамівських «хлопчиків», попросивши їх не «стрибати через голову». А якщо хтось ображається – приходити до тренера, а не до президента.

«Якщо когось щось не влаштовує, якщо хтось незадоволений тим, що не потрапляє до складу, то приходьте до мене, розмовляйте, і я про ваші побажання доповім президенту. Але стрибати через голову не дозволю», – наголосив тренер.

Олег Володимирович сварить гравців не без підстав – у нього є інформація, що деякі з них вже намагаються робити подібні кроки: «Такого бути не повинно». 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua