"«Олімпіакос» – «Металіст»: прогнози спеціалістів"

15 березня 2012

ФУТБОЛ. Екс-гравці «Дніпра», «Шахтаря» та «Карпат» дали свої прогнози на матч-відповідь харківського «Металіста» з грецьким «Олімпіакосом» у 1/8 фіналу Ліги Європи, передає ТСН.

Андрій Полунін, колишній півзахисник «Дніпра» – 0:2.

«Вважаю, що підопічним Мирона Маркевича, незважаючи на мінімальну поразку в першому матчі, під силу пройти «Олімпіакос».

У «Металісті» зібрані футболісти дуже високого класу, які вже дозріли для виступів не тільки в Лізі Європи, а й у Лізі чемпіонів. Впевнений, вони зможуть знайти спосіб, як подолати насичену оборону греків.

Не знаю, яку тактику на цю зустріч обере тренер харків'ян, але виходячи з результату їхньої домашньої гри, «жовто-сині», найімовірніше, будуть діяти першим номером, адже втрачати їм в будь-якому випадку нічого».

Михайло Соколовський, колишній півзахисник «Шахтаря» – 1:1.

«Грецький клуб – дуже організований колектив, а особливо успішно і, головне, надійно він діє в обороні. Кожен уболівальник бачив це в харківському поєдинку з «Металістом» тижневої давності.

До того ж у першому матчі перемогу святкували саме греки, бо вдома вони однозначно будуть грати від захисту.

У харків'ян в атаці підібрані висококласні футболісти: Девіч, Тайсон, Соса, Крістальдо, Хав'єр.

Переконаний, що в цьому поєдинку свій гол підопічні Мирона Маркевича все ж заб'ють. Суперник же, в свою чергу, буде сподіватися на контратаки".

Богдан Стронціцький, колишній воротар «Карпат» – 1:2.

«З командами, які діють від оборони, грати завжди непросто. У «Металіста» є футболісти, здатні зламати насичений захист суперника, але зробити це буде ой як непросто.

Але потрібно реалізувати всі свої гольові моменти, а вони, я впевнений, у харків'ян будуть, хоча і не багато.

Ще необхідно впевнено зіграти на своїй половині поля, не допускати провалів. Також вважаю, що поразка від «Олімпіакоса» в першому матчі і нічия з «Металургом» в чемпіонаті Україні повинні підстьобнути харків'ян порадувати своїх уболівальників перемогою». 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua