"Оливкова олія гальмує розвиток раку"

3 липня 2019

Дієтологи разом з онкологами підтвердили, що одним з найбільш ефективних блокаторів раку є оливкова олія. Вона здатна зпровокувати голод для пухлини, не даючи їй можливості на ріст. 

Також у своєму складі оливкова олія має велику кількість вітамінів і мінералів, які надають захисну функцію для ослабленого організму. Завдяки вітамінам групи В і Е, оливкова олія надає контролюючу функцію для гормонів, що особливо важливо при діагностуванні пухлини. 

Вітаміни групи С, що містяться в оливковій олії, здатні відтворити регенеруючу функцію на повне або часткове відновлення здорових клітин організму. Великий вміст заліза в оливковій олії говорить про те, що воно бере під контроль роботу щитовидної залози. Лікування і подальша терапія дуже сильно «садять» функціонування залози. А підвищений вміст натрію спрямований на боротьбу з токсинами, які, в свою чергу, викликають первинну мутацію клітин і вражають ДНК.

Не варто забувати про те, що оливкова олія є ефективною при початкових стадіях розвитку раку та його профілактики. 

Орест ГОРЯНСЬКИЙ
для «Урядового кур’єра» 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua