"Освіта стає європейською"

Катерина МАЦЕГОРА
12 сiчня 2016

Понеділок Президент Петро Порошенко провів на Тернопільщині. У рамках робочої поїздки до цього регіону він зустрівся з військовослужбовцями 44-ї окремої артилерійської бригади. Опісля вручив державні нагороди та ключі від квартир сім’ям військовослужбовців, які загинули у зоні АТО. Ближче до вечора Петро Порошенко відвідав підприємство ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» та ознайомився з процесом виробництва.

Та спочатку глава держави взяв участь у відкритті новозбудованої загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів у селі Соколів. Він заявив, що в рамках реформи середньої освіти головне — забезпечити освітній процес новітніми інноваційними технологіями, оновити підручники. Вже навіть заплановано придбати 600 шкільних автобусів.

Слова Президента передає департамент прес-служби АП: «Нам треба уважно переглянути традиції, напрацьовані ще комуністичною владою. Якщо українці вже відмовились від комуністів під час виборів, то мають бути й інші кроки, спрямовані на те, щоб запровадити нове у навчальних програмах. Ми виростимо нове покоління освічених українців,  які прославлятимуть себе, рідний край та Україну в усьому світі».

Зокрема, цього року в країні планується створити законодавчу основу для сучасної європейської патріотичної освіти.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua