"Пам’ять про перемогу єднає нащадків"

Олена ОСОБОВА
7 травня 2016

Військовослужбовці Збройних сил України, що захищають регіон у межах антитерористичної операції, добровільно взялися впорядкувати у Станиці Луганській пам’ятники, братські могили та монументи загиблим у Другу світову війну чи під час інших збройних конфліктів.

«Ми, українські військові, завжди знаходимо час для надання допомоги місцевим жителям, які страждають від дій терористів. Тому до Дня Перемоги над фашизмом у Європі вирішили зробити добрі справи у місцях розташування наших підрозділів. Зауважу, що перед тим ми висаджували дерева і квіти у центрі Станиці Луганської, а торік допомогли із ремонтом шкіл. Тож наша соціальна робота системна», — зауважив командир підрозділу Збройних сил України.

Військовослужбовці завершують передсвяткове прибирання. Фото надане прес-офіцером ОТУ «Луганськ»

Два пам’ятники, що прославляють героїзм воїнів часів німецько-радянської війни 1941—1945 років, солдати повністю відновили за власний рахунок за сприяння волонтерів. У цій роботі їм допомагали й місцеві жителі.

Фото надане прес-офіцером ОТУ «Луганськ»

За інформацією прес-офіцера об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва ОТУ «Луганськ», у прифронтових селищах військові візьмуть участь у різних патріотичних заходах: виступлять перед дітьми на уроках мужності у школах, організують роботу польових кухонь для людей похилого віку і відвідають із подарунками ветеранські сім’ї. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua