"Під оплески та вигуки «Браво!»"

16 серпня 2012

ЗІ ЩИТОМ. В аеропорту «Бориспіль» відбулася урочиста зустріч олімпійської збірної України, яка повернулася з XXX Олімпіади в Лондоні.

Біля трапа літака спортсменів зустрічали віце-прем’єр-міністр — міністр соціальної політики Сергій Тігіпко, міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, голова Державної служби молоді та спорту Равіль Сафіуллін, президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, голова Комітету Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму Павло Костенко та інші.

Держава зобов’язана зробити все можливе для розвитку спортивної інфраструктури, а також масового спорту і спорту високих досягнень,  заявив Сергій Тігіпко. «Ваші перемоги — це тільки початок, — сказав він, звертаючись до спортсменів. — Держава інвестуватиме в спортивну інфраструктуру, в розвиток спорту. Здорова нація і перемоги — це те, що нам зараз необхідно. Україна повинна бути спортивною державою».

На рідній землі спортсменів зустрічали з почестями. Фото УНІАН

Сергій Тігіпко наголосив, що 20 нагород, які українська команда виборола на ХХХ Олімпійських іграх у Лондоні, свідчать, що Україна здатна перемагати.   Гучними оплесками та вигуками «Браво!» вітали українських олімпійців їхні близькі, представники засобів масової інформації та всі ті, хто прийшов зустріти спортсменів. Також оригінальним сюрпризом — справжнім козацьким гопаком — привітали наших олімпійців представники фанатського руху, повідомляє прес-служба МОНмолодьспорту. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua