"Північна Ірландія? Лише перемога!"

16 червня 2016

Збірна України рішуче налаштована на другий матч групового раунду. Зокрема,  голкіпер національної команди Андрій П’ятов  у коментарі офіційному сайтові УЄФА розповів, що  після матчу з Німеччиною гравці мали теоретичну сесію і проаналізували гру. «Багато людей вважають,  що ми гідно зіграли з німцями, однак тренери довели, що насправді було багато помилок. Моє невдоволення полягає не в тому, що ми пропустили зі штрафного, а в тому, що команда мала б значно краще рухатися.  Найголовніше, що кожен з нас розуміє це і робить відповідні висновки, так що у наступних матчах намагатимемося діяти якнайкраще».

Андрій визнає: майбутнє української збірної на  турнірі залежить від гри з північноірландцями, яка відбудеться  16 червня. Водночас голкіпер зауважує, що майбутній суперник — це команда з чітким британським стилем.

На тому, що не можна недо оцінювати підопічних Мартіна О’Ніла, наголосив і півзахисник збірної України Руслан Ротань на прес-конференції в Екс-ан-Провансі. 

«Збірна Північної Ірландії сповідує типовий британський стиль: добра фізична підготовка, гра флангами, багато боротьби, довгі передачі. Немає сенсу називати прізвища Вашингтона, Лафферті або Гівена. Важливо, що до поєдинку з Польщею збірна Північної Ірландії не програвала в 10 матчах поспіль, вона однозначно сильна. Цього суперника треба поважати, і ми його поважаємо», — заявив Руслан.

Збірна Північної Ірландії у другій грі Євро-2016 з командою України діятиме інакше, ніж в матчі проти Польщі. Про це заявив наставник команди Мартін О’Ніл, якого цитує офіційний сайт УЄФА.

«У матчі з Україною ми гратимемо  по-іншому. Від Польщі завжди йшла загроза в особі Левандовскі та Міліка. Україна — потужна команда у всіх лініях, нам потрібно буде постаратися швидко адаптуватися до їхнього стилю гри», — зазначив тренер.

Чий план на гру виявиться життєдайним, дізнаємося сьогодні. Початок матчу в Ліоні о 19.00.

Ганна РОМАШКО
для «Урядового кур’єра» 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua