"Плюс робочі місця"

Олександр ВЕРТІЛЬ
19 лютого 2016

Найближчим часом у Сумах розпочнуть будівництво нового заводу з виробництва упаковок для дитячого харчування, який має стати до ладу в травні 2017 року.

Про це повідомив голова наглядової ради АТ «Технологія» Володимир Заєць, який звернувся з відповідним листом до міського голови Олександра Лисенка і повідомив, що таке рішення недавно прийняли акціонери акціонерних товариств ГУАЛА ПАК і «Технологія». Ідеться про необхідність підтримки починання місцевою владою, адже завдяки повному виробничому циклу тут створять 390 нових робочих місць.

За словами Олександра Лисенка, місто всіляко сприятиме і підтримуватиме спільне рішення акціонерів двох потужних товариств. Бо головне для влади — економічний розвиток території, створення належних соціальних умов для кожного городянина.

Інвестор розраховує вкласти у новобудову майже 16,5 мільйона євро, зокрема на придбання сучасного технологічного обладнання 11,6 мільйона гривень. Загальна площа виробничих потужностей становитиме  майже 12 тисяч квадратних метрів, а сам завод планують розташувати на одній з околиць обласного центру.

Істотний плюс починання — проект утілюватимуть місцеві будівельники, завдяки чому зростуть відрахування до місцевого бюджету, Пенсійного фонду тощо. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua