"Подарували дітлахам мільйон "

Олександр ВЕРТІЛЬ
6 липня 2011

ТУРБОТА. Справжній літній подарунок школярам обласного центру підготували депутати Сумської міської ради. На недавній сесії вони проголосували за додаткове виділення мільйона гривень на літнє оздоровлення. Таким чином, нинішнього літа з міського бюджету буде використано понад 1,8 млн грн, що дасть змогу вагомо поліпшити матеріальну ситуацію в таборах міста.

Як і торік, їх сім. Усього передбачається оздоровити майже 5 тис. дітлахів. Ще стільки ж побувають у профільних, пришкільних і таборах праці та відпочинку.

За словами міського голови Геннадія Мінаєва, особливу увагу приділено дітям пільгових категорій, зокрема інвалідам, сиротам, обдарованим, з багатодітних родин — загалом їх буде понад 9 тис. Завдяки додатковому фінансуванню  виділено більше коштів на харчування, придбання путівок для дітей пільгових категорій, а для 186 хлопчиків і дівчаток працівників бюджетної сфери міста вартість однієї путівки здешевлена на 300 грн. Спеціально створені комісії перевірили кожен табір, відзначивши високий ступінь їх готовності до літнього оздоровчого сезону.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua