"Половину Болгарії за одну ніч засипало снігом: в Софії завірюха"

8 лютого 2013

НЕГОДА. «Половину Болгарії за одну ніч знову засипало снігом. У п'ятницю закрито рух через деякі перевали на Балканських горах, які зв'язують північні та південні регіони країни. Багатьма магістралями обмежено рух вантажного транспорту вагою понад 10 тонн і автомобілів з причепами», –  передає УКРІНФОРМ з посиланням на болгарське «Дарик Радио»

У Софії вночі сильний вітер і мокрий сніг повалили близько трьох десятків дерев. Вони пошкодили безліч автомобілів, які городяни паркували увечері, коли над Софією лив дощ. Наразі пожежники очищають найбільш завантажені вулиці від упалих гілок.

Комунальні міські служби почали повторно очищати центральні магістралі столиці від рясного мокрого снігу, який ускладнює рух громадського і особистого автотранспорту. В районах, розташованих біля підніжжя гори Вітоша, рух автотранспорту ускладнено на вулицях з високим нахилом. У деяких районах Софії було перервано енергопостачання. Міська влада закликала жителів і керівників офісів, магазини вийти на очищення тротуарів на прилеглих до їх будівель територіях.

Завірюха в Софії триває.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua