"Польща підтверджує дружні наміри"

17 серпня 2015

Президент Петро Порошенко провів телефонну розмову з Президентом Республіки Польща Анджеєм Дудою, у якій привітав польського колегу зі вступом на високу посаду, побажавши успіхів у відповідальній роботі на благо польського народу.

Петро Порошенко подякував за послідовну та тверду підтримку Польщею зусиль України, спрямованих на встановлення миру та політичне врегулювання ситуації на Донбасі, повідомляє прес-служба глави держави.

Анджей Дуда запевнив, що Польща й надалі залишатиметься надійним партнером нашої держави у питаннях досягнення безпеки на Європейському континенті та збереження трансатлантичної єдності в контексті російської агресії. Він підтвердив готовність польської сторони й надалі вести послідовну політику активної підтримки втілення проєвропейських реформ в Україні. Сторони домовилися, що невдовзі Спеціальний посланник Президента Польщі відвідає Україну з метою узгодження дорожньої карти двостороннього політичного діалогу та підготовки майбутнього українсько-польського саміту. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua