"Полтавська влада подбає про оздоровлення дітей"

Олександр ДАНИЛЕЦЬ
31 жовтня 2015

Полтавці вже зараз обмірковують оздоровлення школярів улітку. Голова облдержадміністрації Валерій Головко підрахував, що середньостатистична полтавська родина готова витратити за путівку не більш як 700 гривень, хоч коштує вона в межах 3 тисяч. А якщо сім’я багатодітна?

Представники обласної влади вирішили з наступного року різницю в оплаті погашати коштом різних бюджетів: обласного, районних, сільських та за рахунок спонсорів. — Цього року в області оздоровлено понад 65,8 тисячі дітей віком від 7 до 17 років, а це 49% їх загальної кількості, на суму понад 50 мільйонів 357 тисяч гривень, — повідомила начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Наталія Шкоденко.

За словами Валерія Головка, аналізувати слід з огляду на кількість дітей, які якісно відпочили та оздоровилися, а не на кількість коштів. «Гроші мають ходити за дитиною», — сказав він, доручив з’ясувати, скільки школярів потребують оздоровлення, і наголосив, що громади мають максимально залучати кошти на оздоровлення дітей пільгових категорій.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua