"Померла найбагатша жінка України"

9 жовтня 2012

ВТРАТА. У Горлівці відбулося прощання з президентом ТОВ «Баядера-логістик» Ольгою Володимирівною Нечитайло-Ріджок, статки якої оцінювався в понад третину мільярда. 

Останніми роками 58-річна горлівчанка постійно входила у рейтинги «ТОП-100 найбагатших українців» за версією українських журналів, передає УКРІНФОРМ.

2012 року «Фокус» оцінив статки Ольги Нечитайло-Ріджок у $ 362,0 мільйона, віддавши їй 45 місце в рейтингу, і перше місце серед усіх жінок.

Ольга Нечитайло-Ріджок закінчила Слов'янський педагогічний інститут. Працювала вчителем, директором школи, на початку 90-х – заступником голови міськради міста Горловка. 1991 року разом із сином створила мале приватне підприємство «Баядера», що спеціалізувалося на продажі імпортних алкогольних напоїв, сигарет, шоколаду і жувальної гумки.

З часом «Баядера» стала відомою українською компанією з виробництва і поширення алкогольних напоїв, представленою в Україні та Росії 12 власними брендами горілки і вина. Крім того, сім'ї Нечитайло-Ріджок належить мережа супермаркетів «Еко-маркет» із 68 магазинами в 24 містах України. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua