"Потурбувалася держава"

11 вересня 2015

Для Черкаської області держава цього року передбачила понад 4 мільйони гривень на придбання житла для сімей загиблих військових, які брали участь в АТО, а також інвалідів I—II групи з числа бійців АТО, котрі потребують поліпшення житлових умов. Нині на рахунку департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації вже понад 1,4 мільйона гривень. Незабаром перші родини, які перебувають у черзі, вже зможуть розглянути варіанти квартир та в перспективі оформити договори купівлі-продажу.

— Нині в області 10 родин перебувають у черзі на отримання квартир, — повідомив директор департаменту Олександр Криворучко. — Із них дві сім’ї військовослужбовців — інвалідів I та II груп.

Першими отримають житло дві родини загиблих прикордонників — Гречаного та Єпіфанова, які торік у зв’язку з нестачею коштів не змогли їх одержати. Торік із п’ятьох сімей загиблих прикордонників, що з 2008 року стояли у черзі, дві отримали двокімнатні квартири за державні кошти та одна — однокімнатну за рахунок фінансування з резервного фонду обласного бюджету. 

Роман ПАНЧЕНКО
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua