"Потяги курсуватимуть за старим графіком"

22 жовтня 2011

ЧАС. У зв’язку з рішенням Верховної Ради від 18 жовтня 2011 року про перехід на зимовий час уперше різниця  між Україною та Російською Федерацією становитиме дві години. Наразі залізничникам потрібно у надзвичайно стислі терміни розробити новий графік руху пасажирських поїздів дальнього слідування, поїздів міжнародного сполучення та транзитних. Робота над графіком ведеться в авральному режимі.

Поїзди міжнародного сполучення, зокрема, з Росією, Білоруссю, Молдовою після 30 жовтня і до опрацювання відкоригованого розкладу курсуватимуть за попереднім графіком, оскільки процес коригування та узгодження розкладу руху поїздів із зарубіжними залізничними адміністраціями вимагає певного часу. За попередніми даними, процес адаптації графіків триватиме до 3 грудня, повідомляє прес-служба Укрзалізниці.      

Пасажири, які збираються здійснювати поїздку з 31 жовтня по 3 грудня 2011 року у напрямку Росії, Білорусі або транзитом через вказані держави та вже придбали проїзні документи, мають уточнити час відправлення поїзда на станції посадки. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua