"Повертається мода на дерев’яні меблі"

10 червня 2016

В усі часи попит на красиві, якісні та екологічні меблі залишається високим. Тим паче, на меблі з натуральної деревини. В інтернет-магазині меблів із натуральних матеріалів «Клен» знайдете саме такі меблі, які підійдуть для інтер’єру вашої квартири чи будинку, зроблять ваше житло по-справжньому затишним і комфортним. Тут є широкий асортимент дерев’яних ліжок, ліжок з матрасом, комодів, столів, стільців, лавок, комплектуючих для дерев’яних драбин: сходи, баляси, стовпи, перила тощо, йдеться на сайті http://klen.ua/.

Упродовж свого життя ми витрачаємо понад 30% часу на сон.
Для хорошого сну, відпочинку, відновлення сил потрібне зручне ліжко. Ліжко, виготовлене з екологічно чистого матеріалу (бук, ясен, клен), подарує здоровий сон та стане прикрасою інтер’єру вашої оселі.

Двоспальне ліжко «Лучана» (артикул LBZ-007100-006) із розміром матраса 1600х2000 міліметрів, яке є в асортименті нтернет-магазину «Клен», коштує всього 3200 гривень. Фото з сайту http://klen.ua/krovati/

З давніх часів наші пращури використовували дерев’яні ліжка, бо вважали їх зразком елегантності, надійності, практичності, а в наш час дерев’яні ліжка стали еталоном екологічної безпеки.

Саме екологічні ліжка пропонує інтернет-магазин «Клен». У ньому широкий вибір ліжок італійських дизайнерів: «Венеція», «Міледа», «Лучана». Наприклад, ліжко «Венеція» має 50 варіантів цієї моделі, а ліжко «Лучана» - п’ять видів розмірів та п’ять різних кольорів. Двоспальні та односпальні дерев’яні ліжка виготовляють із дерев’яних брусків і дошок, які не мають шкідливих речовин, небезпечних для здоров’я та довкілля.

Щодо дизайну дерев’яних ліжок, то вони гармонійно вписуються у різні стилі інтер’єру – незалежно, чи ваша спальня облаштована класично, чи має ознаки модного нині хай-теку.

Деякі дизайнери, які використовують у створених інтер’єрах виключно дерев’яні меблі, гармонійно поєднують елементи старовини із сучасним стилем, створюючи ексклюзивний та неповторний шарм спальні. Такі свіжі ідеї і рішення повертають моду на дерев’яні меблі. Виготовлення дерев’яного ліжка знову стає актуальним. Цю тенденцію сповідують нині багато меблевих салонів та інтернет-магазинів.

Дерев’яні ліжка, порівняно із ліжками, виготовленими із ДСП, коштують дорожче. Але з огляду на якість виробу з дерева, його індивідуальність, красу структури дерева, надійність та довговічність, можна прийти до впевненого висновку про те, що дерев’яне ліжко коштує тих грошей.

Наприклад, двоспальне ліжко «Лучана» (артикул LBZ-007100-006) із розміром матраса 1600х2000 міліметрів, яке є в асортименті нтернет-магазину «Клен», коштує всього 3200 гривень, хоча раніше його ціна сягала 4581 гривню. Така суттєва знижка, як на мене, варта уваги.

Ірина МИКИТЧУК
для «Урядового кур’єра»



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua