"Прем’єру стрічки «Зоряні війни: Пробудження сили» глядачі побачать 14 грудня"

23 жовтня 2015

Вихід нового трейлера до майбутнього сиквела «Зоряні війни: Пробудження сили» викликав бурхливу реакцію в цілому світі.

Хоча студія «Дісней» тримає сюжет майбутньої стрічки у суворій таємниці до середини грудня, кінотеатри повідомляють про рекордні попередні продажі квитків. Слід зазначити, що очікувані касові збори від фільму сягають 2 мільярдів доларів.

«Справді, підросли вже діти і навіть внуки найпалкіших шанувальників перших серій «Зоряних воєн». Авжеж, це справжнє сімейне свято, яке проходить через кілька поколінь, проникає в усі сфери поп-культури: у фільми, анімацію, книги коміксів і навіть татуювання», – говорить журналістка Тіффані Сміт.

Загалом, починаючи з 1977 року, від першого фільму «Зоряних воєн», створеного Джорджем Лукасом, франшиза зібрала понад чотири мільярди доларів касових зборів.

«Адже в цьому було все наше життя – у мріях про ті далекі галактики. Ми спостерігали за божевільними витівками героїв і квапились дізнатись, що буде далі. Ми мусимо потрапити на цей сеанс. А ви вже придбали квитки?»– каже актриса Белламі Янґ.

«Це просто фантастика: у «Зоряних війнах» розчиняєшся, зникаєш, занурюєшся в них. Там завжди знаходиш щось нове і зухвале», – додає інша акторка Сара Гіланд.

Актриса Зої Салдана вже кілька разів знімалася у «Зоряних війнах» режисера Джея Джея Абрамса.

«Я просто закидала Джея Джея електронними повідомленнями на кшталт «Слухай, чоловіче, ми ж працювали разом. Будь людиною, прибережи для мене два квитки. Я хочу побачити це», – ділиться потаємним вона.

«Я обов’язково прийду зі своїми дітьми. Вже не можу дочекатися. Що стосується трейлера, то він напрочуд вдалий. Новий хлопець (актор Адам Драйвер) – чудовий. Оскар Айзек знімається у фільмі. Справді бо, не можу дочекатися», – додає актор Джоел МакГейл.

Прем'єру стрічки «Зоряні війни: Пробудження сили» заплановано на 14 грудня.

EURONEWS 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua