"Президент побував у Запоріжжі"

23 березня 2012

 

РОБОЧА ПОЇЗДКА. Одразу по прильоту Віктор Янукович оглянув зразки продукції ПАТ «Мотор-Січ», яке спеціалізується на виготовленні авіадвигунів та промислових газотурбінних установок. Він, зокрема, ознайомився і з технікою, яка може бути використана для пошукових та рятувальних робіт. А голова Ради директорів ПАТ «Мотор-Січ» В’ячеслав Богуслаєв розповів Президенту про роботу конструкторського бюро підприємства щодо розробки та модернізації нових сучасних зразків вертолітної техніки.

Згодом Віктор Янукович ознайомився з ходом реконструкції приміщення для відділення інтенсивної терапії новонароджених Запорізької обласної дитячої клінічної лікарні, оглянувши відділення анестезіології, операційні, палату спільного перебування матері та дитини.

Головний лікар обласної дитячої лікарні Юрій Борзенко запевнив главу держави, що відділення почне повноцінно працювати вже до Великодніх свят.

Окремо Президенту доповіли про реформування медичної галузі області. Так, першу чергу реконструкції лікувального корпусу дитячої клінічної лікарні планується завершити найближчим часом, а другу — в 2013—2014 рр.

Окрім цього, нині в стані розробки проектно-кошторисна документація щодо будівництва Запорізького обласного перинатального центру, який має бути зведено також у 2013—2014 рр.

Як повідомляє прес-служба Президента, у Запорізькій області глава держави також відвідав Запорізький автомобілебудівний завод ЗАТ «ЗАЗ» і провів нараду в Запорізькій облдержадміністрації з представниками місцевої влади і керівниками підприємств регіону.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua