"Президент України перебуває з робочим візитом у Сочі"

11 серпня 2011

ОФІЦІЙНИЙ ВІЗИТ. Сьогодні, на запрошення Президента Російської Федерації Дмитра Медведєва, Президент України Віктор Янукович прибув у Сочі. Як повідомляє прес – служба Глави держави, Віктор Янукович в рамках робочого одноденного візиту зустрінеться зі своїм колегою.

Як повідомляє УНІАН, Президент України Віктор Янукович сподівається, що під час його зустрічі з Президентом РФ Дмитром Медведєвим вдасться знайти компромісне рішення щодо ціни на російський газ для України.

«Ми в обов`язковому порядку обговорюватимемо це питання. Я вважаю, в наших інтересах, України і Російської Федерації, знайти рішення компромісне, і ми цього прагнутимемо», - сказав Глава держави, відповідаючи на питання українських журналістів про можливість оскарження ціни на російський газ для України і розірвання контракту щодо поставки газу між «Нафтогазом України» і РАТ «Газпром» у зв`язку із судовим розглядом стосовно колишнього прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Президент України ознайомився  також з будівництвом Олімпійського парку та Великої льодової арени, які споруджуються  до Зимової олімпіади 2014 року.

«Я з величезним інтересом і фахівці подивилися на олімпійські об'єкти  і підходи до вирішення питань. Для нас цей досвід дуже цінний. Я думаю, що ви ще самі до кінця не розумієте, за великим рахунком, значення (цього) для розвитку регіону, і те, що ви зробили такий крок, те, що «наворотили" там, вражає», - сказав Янукович на зустрічі з Медведєвим.



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua