"Пріоритети зміцнюють довіру"

16 листопада 2012

ЗНАК ПОВАГИ. Президент Віктор Янукович привітав Сі Цзіньпіна з обранням на посаду Генерального секретаря Центрального комітету Комуністичної партії Китаю.

«В Україні Вас добре знають як далекоглядного політика, досвідченого керівника і щирого друга нашої країни. Ступінь довіри, висловлений з боку однопартійців, є гідним та належним визнанням Ваших заслуг перед партією, державою і народом», — ідеться у вітанні глави Української держави.

«Переконаний, що під Вашим керівництвом Комуністична партія Китаю і надалі очолюватиме упевнений поступ КНР на шляху зміцнення національної економіки, розбудови гармонійного суспільства, здійснення масштабних соціальних реформ, а також подальшого зростання загальновизнаного авторитету Китаю на міжнародній арені», — зазначив Віктор Янукович.

Президент України висловив сподівання на подальший динамічний розвиток двосторонніх відносин стратегічного партнерства, виконання чинних домовленостей щодо реалізації масштабних проектів у різних сферах співробітництва, розширення гуманітарних контактів між українським та китайським народами. «Вірю, що на новій відповідальній посаді Ви підтримуватимете добру традицію дружньої взаємодії і конструктивної співпраці між Китаєм і Україною», — наголосив глава держави.

Віктор Янукович побажав Сі Цзіньпіну нових здобутків, міцного здоров’я та наснаги, а дружньому народові Китаю — добробуту, злагоди і миру, повідомляє прес-служба Президента. 



При копіюванні даної статті посилання на джерело обов'язкове: http://www.ukurier.gov.ua